perjantai 13. syyskuuta 2013

Happy News

Hennesin uutuuksia kävin kurkkimassa, ja kun jälkitoimitukseen oli jäänyt edellisestä (jo hetki sitten tehdystä) tilauksesta tuotteita, lisäsin tilaukseeni pari syksyn uutta vaatetta.Poikaselle pitkästä aikaa jotain, nimittäin keltaiset housut. Tuo mielestäni retrohtava keltainen ei ole lukeutunut lempiväreihini, ystävänsä tumman- tai viininpunaisen kanssa. Mutta jostain syystä juurikin ne värit ovat alkaneet löytää tiensä meille. Pari vaatekappaletta kyseisiä värejä on jo odottelemassa esittelyä nojatuolin selkänojalla.
Tytöille harmaat mekot ja sammarit. Nykyään osaa H&M:n pienten tyttöjen mallistosta saa kokoon 140cm asti, mikä on huikea parannus ja iloisia uutisia kaikille pienten mutta pitkien tyttöjen vaatettajille! Juuri näitä perusjuttuja onkin kaivattu isommassa koossa, ja nyt niistä ainakin osaa saa.

Nyt siirryn viikonloppu modeen, aloitan perjantairaivauksella ja pyykinpesulla, ja lopetan rentoon leffailtaan. Palataan!

2 kommenttia:

  1. Tuo on H&M:n kokouudistus on ilouutinen myös ainakin tälle lyhyen 11-vuotiaan tytön äidille! :-) Saa niitä kivoja vaatteitakin vielä, eikä vaan teinihepeneitä. - LeenaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, asian voi nähdä myös noin päin! Tämä on siis todella hyvä uutinen kaikille :)

      Poista