torstai 26. syyskuuta 2013

Joululahjavinkki

Onkohan kukaan vielä suonut ajatustaan joululahjoille? Koska minä olen jo hankintapuolen aloittanut, huomasin tänään Zalando Loungessa kivan Snö of Sweden kamppiksen. Siellä on koruja jopa 70% alella! Sieltä löytyi lahjat niin äidille kuin siskollekin ja vielä veljen tyttöystävälle. Okei, tilasin jotain myös itselleni.

Zalando Lounge on ostosklubi vain rekisteröityneille, jossa on edullisia joka päivä vaihtuvia tarjouksia. Postikulut on melko inhimilliset, 7,9€. Zalando Loungeen pääset rekisteröitymään tästä.
Rekisteröityessä linkin kautta saa vielä 10€ alekoodin Loungeen!


Aamulla oli katot jäässä, ja pakkanen kävi vierailulla.

Raikasta torstaita!

4 kommenttia:

 1. Hei, oletko jo saanut tilauksesi? Tilasin samana päivänä ja vielä pakettia ei ole näkynyt, pari viikkoa sitten tuli viesti, että lähetys on postiettu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   tänään tuli viesti, että paketti on postissa. En tosin vielä ehtinyt hakea sitä.
   Tilausvahvistuksessa minulla oli arvioitu toimituspäivä,

   "Provisional delivery date

   between 17.10.2013 and 04.11.2013".

   Toivottavasti sinunkin paketti saapuu pian!

   Poista
 2. Pakko kommentoida, että ei ole mennyt ihan putkeen ainakaan oma tilaukseni Loungesta. Tilasin siis marraskuussa joululahjoiksi kellon ja huivin, jotka luvattiin toimittaa ennen joulua. Toissapäivänä sitten kävin sivustolla ja huomasin, että tilaustani ei ole vielä edes postitettu. Laitoin asiakaspalveluun sähköpostia, että tilasin joululahjoiksi tuotteita, jotka luvattiin toimittaa ennen joulua, joten miksi tiedoissani näkyy, että pakettia ei ole vielä muka lähetetty? Sain vastauksen, että jokaisella kampanjalla on yksilöllinen toimitusaikataulu. En saanut siis mitään oikeasti järkevää vastausta, ja pian laitoinkin uuden sähköpostin, jossa kysyin, että onko se paketti siis minulla ennen joulua vai ei. Sain tällä kertaa vastauksen, että tilaukseni on nyt (tänään) pakattavana, ja lähtee postitukseen muutaman päivän kuluttua. Eli toisin sanoen paketti ei millään ehdi saapua Suomeen ennen joulua. Tosi ikävä yllätys tämä, nyt täytyy lähteä etsimään pahimpaan ryysikseen jotain muita lahjoja :( Olen lukenut Zalandosta todella huonoja kokemuksia, valitettavasti tämä Lounge taitaa olla samanlainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmin paikka, että tilauksesi ei ole mennyt ihan putkeen.
   Minä olen tilannut nyt neljä kertaa, ja yhdestä jäi puuttumaan kaksi tuotetta. Sain kuitenkin kaksi sähköpostia aiheesta ja tiedon, että osaa tuotteista ei toimiteta. Eilen lähetin ensimmäisen palautuksen, saa nähdä kuinka se onnistuu.

   Näissä tällaisissa "ostosklubeissa" (mm. Campadre, Members) on aina omat riskinsä, kun kamppiksen toimitusajat on aina paljon pidemmät kuin normaalisti. Toimitusajat voivat myös venyä ja kaikenlaisia peruutuksia sattuu ehkä peruskauppoja enemmän, kun kamppikset on erillisiä eriä, joita ei välttämättä toimitetakaan, tai ostajia ei ole tarpeeksi tms.

   Niin tai näin, kannattaa laittaa palautetta, että on pettynyt palveluun. Se on ainoa tapa jolla sitä voi parantaa.

   En tee yhteistyötä minkään nettikaupan tai muun kaupallisen yhteisön kanssa, kaikki ajatukset ja kokemukset ovat omiani :)

   Poista