keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syksyn värit samassa paketissa

Tilasin syksyn värejä Nextiltä. Taas yllätyin toimituksen nopeudesta. Ne on nopeita. Ei voi muuta kuin ihmetellä ja suositella. Arvoin taas kokojen kanssa, sillä pitkiä housuja tai farkkuja en ole aiemmin tilannut. Päädyin pitkäjalkaiselle 129cm pitkälle ekaluokkalaiselle tilaamaan koon 134cm skinny legginsit ja pienelle, 106,5cm pitkälle  neidille koon 110cm. Koot osuivat oikeaan, ja ainakaan yhtään liian isot ne ei ole. Housuissa ei ole vyötärökiristystä, mutta pysyy hyvin ylhäällä. Nämä ovat siis oikeasti skinny malliset.


Leggareita tilasin vain pienemmälle, isomman koossa ei ollut tarvittavaa väriä. Okrankeltainen ja viininpunainen ovat aivan uudet värit lasten vaatekaapissa. Muitakin keltaisia vaatekappaleita on vielä tulossa.Pupupaita tuli vähän kuin vahingossa tilaukseen mukaan. Huomasin sen viime tipassa kun olin tekemässä tilausta, ja päätin vielä lisätä mukaan tilaukseen. Hitti ostos, isompi neiti olisi tahtonut samanlaisen, harmi kun näitäkin on vain 116cm asti.


Näillä jaksaa taas kohti uusia seikkailuja.

Mukavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Next on yks munkin lemppareita, nättejä ja edullisia vaatteita. Toi pupukuosi on tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään tilaan melkein mielummin Nextiltä kuin H&M:ltä, toimitus on tosi nopea ja hintaluokka on aika sama. Puput on ihanat!

      Poista