maanantai 23. syyskuuta 2013

Kurahaalariasiaa

Ja taas on se aika vuodesta, kun kurahaalarille (tai sadehaalarille) on tarvetta. Yksi suosituimmista hakusanoista, joilla blogiini löydetään on juurikin kurahaalari. Meillä on ollut käytössä Ticketin fleecevuorellisia ja vuorettomia versioita, sekä Elloksen ja Tretornin fleecevuorellisia haalareita.

Ticketit on olleet ihan parhaita, niissä ei ole ikinä ollut reikiä tai mitään kastumista havaittavissa. Tretornin haalarista, kuin myös Elloksen haalareista on saumat hieman alkaneet irvistämään, ja olenkin paikannut niitä Prismasta saatavalla paikkaustarralla. Hyvin on pysynyt ja pitänyt paikkaukset.

Suurin ongelma noissa muissa kuin Ticketin haalareissa on saumat. Jos haalari on tehty tosi monesta pienestä osasta, vuotamiskohtiakin saattaa tulla aika monta, ja niitä on mahdoton paikallstaa. Ticketin haalarit on tehty kolmesta kappaleesta, yhdestä taka- ja kahdesta etukappaleesta. Niissä saumat on tosi kestävät, ikinä ei ole meidän käytössä hajonneet.  Olisi tosi huippua, jos Ticketiltä saisi noita haalareita vielä.
 
Meillä niitä käytetään kylmillä ja kuraisilla tai loskaisilla ilmoilla: Moneen vuoteen ei tosin ole ollut lumetonta talvea, joten käyttöikä näillä jää lyhyehköksi. Pakkasella meillä kuitenkin käytetään mielummin toppavaatetta. Kuitenkin  pidän ja lapsetkin pitää tästä haalarimallista enemmän kuin takista ja housuista. Kuraleikit on niiin parasta mitä lapset tietää.

Myin juuri pikkuneidin Ticketin kurahaalarin kirppiksellä, ja lähdin uuden etsintään. Ongelmia tuli heti, sillä yksiväristä haalaria on lähes mahdoton löytää. Löysin vain yhden, Elloksen Tretornin, mutta koska se on alennuksessa, ei mikään alekoodi käy siihen. Muita haalareita on Votassarin moniväritehosteilla, Elloksen tassukuvioilla, sekä Jonathanin kaksivärinen versio.


En osaa päättää, taidan kysyä neidiltä.

Mukavaa maanantaita!

2 kommenttia:

 1. meillä on isosiskon peruja ticketin pinkki kurahaalari, ihan pop-tosin ihan kun vähän kastuisi jalat tai sitten ehti lahje noustessaan kastelemaan säärtä saappaan reunasta.
  ja tretorn odottelee kaapissa ja ticketin kaksiosainen - meidän pihassa on syksyllä ja keväällä pari kestolätäkköä, tänne maalle kun muutettiin niin sai ostella vähän erilaisia vk-kamoja kuni mitä tarvittiin kaupungissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on sen verran touhukkaat lapset ja kurainen piha, että kurahaalarit on ihan ehdottomat!

   Poista