tiistai 17. syyskuuta 2013

Tähdet tähdet

Jo keväällä haaveilin Nova Starin kevään malliston vaaleanpunaisista chinoista. Vaan lähemmäs 50€ oli liikaa minun budjetilleni, ja siirsin asian odottelemaan. Loppukesän alessa tuli Nova Starin hupparit ajankohtaisiksi, ja samalla satuin löytämään kaikille housut. Isompien housut ovat kokoa 130cm, ja saman pituiselle tyttöselle juuri sopivat. Muutaman sentin lyhyemmälle veljelle housut ovat vielä isot, mutta unisex malli käy ensin siskolle ja sitten veljelle. Malli on slim. Pikkuneidin vaaleanpunaiset Chinot on tosi isot. Neiti on nyt 107cm, ja housut ovat kokoa 110cm. Housut siirtyivät odottelemaan ensi kesää, ehkä ne ei sitten enää roiku niin pahasti. Nova Starin mallit on kyllä kaventuneet huomattavasti parin vuoden takaisista, ja nykyään ne kelpaa mukisematta tytöille, kun oikeassa koossa housut on mukavat jalassa.

Pojalle tilasin myös mustan hupparin, sekin kokoa 130cm, ja ihan hyvin menee ainakin seuraavan vuoden, jopa sitä seuraavaakin. Meillä on näistä huppareista vain hyviä kokemuksia, pitävät muotonsa, kangas pysyy siistinä ja väritkin pysyvät toistuvista pesuista huolimatta.

Pojalle vaatteiden ostaminen on sitten niin paljon helpompaa, melkein kaikki sopii ja istuu, ei ole liian isoja tai leveitä tai muuten vaan tyhmiä. Tyttöjen kanssa onkin sitten hiukkaasen haastavampaa.Pakettiin tilasin mukaan vielä hatut, niitä kun ei ole koskaan liikaa. Tai niitä on aina hukassa sen verran, että hyviä pipoja hyvällä alennuksella kannattaa tilata. Tytöillä alkaa olemaan saman kokoiset päät, ja he pitävätkin melkein samoja hattuja. Siksi en viitsi tilata molemmille omaa, eli kahta saman kokoista, kun ei ne kuitenkaan samaan aikaan osu päähän.


Kirpeän raikasta tiistaita!

1 kommentti:

  1. Nämä on kyllä kaikki tosi kivoja! :)

    Meilläkin olisi parien nova starien mentävä aukko housulaatikossa... :)

    VastaaPoista