keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Rush week

Arki on puskenut päälle kovaa ja korkealta. Ensimmäinen oma kouluviikkoni oli raskas, mutta Turhapuron Uunoa lainatakseni "kyllä se aina kotiolot voittaa". Toinen viikko onkin sitten jo oikeasti opiskelua, ja läksyille on kyllä todella vaikea irroittaa aikaa muilta kotihommilta. Vaikka oikeasti ne koulujutut taitaa kuitenkin olla tärkeämpiä kuin siivoaminen.Pikkukoululaisen kolme ekaa kouluviikkoa on jo mennyt lähes rutiinilla. Bussilla kulkeminen on sujunut hyvin, ja opettaja vaikuttaa pätevältä. Tulossa on liikuntatuntuntien uinteja, ensimmäinen  koulukuvaus sekä  lauantaikoulupäivä. Uusia jänniä asioita.


Koululaisen kanssa on otettu yhteen lähinnä puhelimen käytöstä, tyttö kun soittelee vähän innokkaasti kaikki numerot läpi, ja kavereiden kanssa "moi, mitä teet" puheluita. Sekä ikuisuusaihe ulkohousut, on ollut jo parikin kertaa tapetilla. Kun kellään muullakaan ei ole, on perustelu miksi ulkohousuja ei neiti viitsi pukea. Viiden lämpöasteen aamuna tyttö palasi kuitenkin hakemaan ulkohousut mukisematta jalkaan.


 Viime viikonlopun kauppareissulla poikkesimme Hennesillä, ja muutama syysuutuus tarttui mukaan. Niillä sai kuvitettua kätevästi tämän muistelon elokuulta. Kuvastosta saatu alekuponki antoi vielä 10% pois kaikista ostoksista, mikä oli kiva lisä. Ihanat puputopit ja collegemekko on pikkuneidille. Isommalle ei enää mahtunut isoin koko 122/128, eikä näitä ilmeisesti ole isommille, mikä on harmi. Raitapaidat oli alle vitosen kappale, sellainen ostettiin molemmille tytöille.Nyt jatkan koulutehtävien parissa,

kohta on viikonloppu.

1 kommentti:

  1. Kävin muutama viikko sitten kanssa HM:llä ja voi kun siellä oli hillittömän ihania pikkuisten vaatteita... Teki mieli ostaa jo vaikka tuleville lapsenlapsille, vaikka siihen (toivottavasti) taitaa mennä kyllä vielä vähintään 10 vuotta.

    VastaaPoista