perjantai 27. syyskuuta 2013

Soviteltiin toppaa

Tilasin muutamat välikausirukkaset jo pari viikkoa sitten, huonommalla menestyksellä. Rukkasaika tuli, mutta rukkaset eivät. Ehkä päästään niitä vielä testailemaan ennen lumen tuloa, sopii toivoa. Isoveljen ja -siskon zumban aikana ehdimme pikkuneidin kanssa sovittelemaan muutamaa toppasettiä, jos vaikka hieman lämmittäisi tässä jäätävässä säässä.


Pimpula on n.107cm pitkä. Racoonin viimesyksyn vaaleanpunainen haalari on kokoa 116cm. Vaikka vähän arvelutti, onko tämä iso vielä tänä talvena, ei siltä näytä. Puku on sopiva keskitalven lumileikkeihin, ei tätä ihan kurakeleille laiteta. Sydämensävyiset lilat rukkaset löytyi mammuttitarjouksesta vitosella Cittarista.


Mini a Turen toppa-anorakki on parin vuoden takainen alelöytö, se on kokoa 110cm. Housut on vaaleanpunaiset Reimatecit, koossa 104cm. Lopuksi testattiin vielä valkoinen Reimatecin Juneau takki, vaikka se ei olekaan vielä tulossa käyttöön. Koko on 116cm, ja ei mikään mahdottoman suuri tämäkään. Takin virassa on  kuitenkin toinen, vielä postissa meille matkalla, ja Juneau saa odotella käyttöön pääsyä vielä hetken.
 
Vielä puuttuu yhdet toppahousut, joita mietin parin vaihtoehdon väliltä. Ja asusteetkin pitäisi kaivaa jemmasta, ja ommellakin vielä muutama. Onneksi kohta on kahden viikon syysloma, viiden viikon joululomasta puhumattakaan. Ehkä silloin ehdin tekemään osan unohtuneista käsitöistä.

Toivottavasti lunta saadaan tämän vuoden puolella, viime syksynäkin jo syyslomaviikolla satoi reilusti lunta.

Syksyistä viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Kivat setit, hyvältä näyttää! Mites ne opinnot sujuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hyvin sujuu, on kyllä oikeasti piristävää tehdä välillä jotain tavoitteellista aikuisten kesken. Vuorokaudessa menaa vaan välillä loppua tunnit, tehtäviä on paljon ja kotihommat siihen päälle. En silti vaihtaisi pois :)

   Poista
 2. Racoonin haalari on niin ihana ja muutkin setit kivoja, teillä on hyvällä mallilla talven topat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihanat!
   Harmi vaan, kun tänä talvena ei vaaleanpunaista ole oikein millään mallistolla. No, ehkä jotain vielä keksitään. Topat on kyllä hyvässä mallissa, kunhan lunta saadaan!

   Poista