torstai 7. helmikuuta 2013

H&M kesää *pojat*

Pojalle on lähiaikoina vähemmän taas tullut hankittua mitään. Ostan yleensä aina, jos vain jotain kivaa pojalle sattuu löytymään. Useimmiten kuitenkaan ei löydy mitään. Muutaman jutun tilasin pojalle kesään, varmoja jo viime syksynä hankittuja juttuja on farkkushortsit, Crocsin tennarit, sekä eriväriset pikeet.

Poikanen rakastaa farkkuja, ja kaikenlaiset puuvilla- ja pellavahousut saa yleensä jäädä kaappiin. Välillä hän kuitenkin valitsee jotain värikästä, ja silloin väri on yleensä punainen. Valitsin punaiset housut isommassa koossa, edelliset kun on lahkeista jääneet lyhyeksi.


Turkoosi huppari näyttää ainakin kuvassa kivan raikkaalta ja kesäiseltä. Tulee mieleen turkoosi meri ja kesäloma. Vaihtoehtona oli myös punainen, mutta Nova Starin punainen huppari pojalta jo löytyy. Valkoiset shortsit menevät tarvittaessa myös juhlissa, jos sellaisia on tulossa.


 Paitapusero kesätorille, sekä pakko tilata testiin slim farkut resorivyötäröllä. Tämä on kyllä meidän poikaselle ihan huippu keksintö, jos vain pysyvät jalassa.

Teepaitoja pojalle lähden kalastelemaan Nextiltä. H&M:n lähes kaikissa paidoissa on tällä hetkellä ainakin muovinen painatus, joita pyrin välttelemään. Harmi sikäli, että heillä tuntuu olevan menossa kunnon Disney kampanja, ja muiden supersankareiden muassa kaikki uudet prinsessat on paidoissa edustettuina.

Rentoa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti