keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hennesiltä kesään *tytöt*

Jotakin on aina pakko H&M:n kesämallistosta tilata, ja totoskoriin tulikin klikattua muutama perusjuttu kesäpukeutumiseen.

Meillä suositaan mekkoja, nykyään tosin tytöt suostuvat muutakin päällensä laittamaan. Oli kuitenkin pitkä aika, kun neiti eskarilainen ei housuja pitänyt. Palatakseni aiheeseen, tilasin siis tytöille kesämekot. Samanlaiset tietenkin, vaikka samistelun alkuinnostus on kyllä jo vähän laantunut. Eikä vähiten siksi, että kaiken ostaminen tuplana maksaa tuplasti enemmän.


Kävin tätä mekkoa katsastamassa kauppareissulla, ja mielestäni sopii tarvittaessa myös juhlavanpaan menoon. Lisäksi mekossa on kunnon vanhanaikaiset yksittäis senttikoot, tuplakoot on hankalat ja tuntuu että ne ovat aina väärän kokoiset.


Pari perusteepaitaa perusmenoon. Olisin ensin halunnut tarkastaa nämä livenä, väristä kun ei ota selvää kuvasta. Vaaleanpunaiset sydänpolvihousut on kyllä tosi kauniit, harmi kun värilliset sydänpolvifarkut on ilmeisesti poistuneet valikoimista.


Vielä haalarit molemmille tytöille. Hellettähän on tilattu kesään ja odotettavissa, eikös juu. Isompi neiti on ihastunut erilaisiin haalareihin, ja valitsi tilaukseen itselleen nämä.
 Paitamekko ja farkkutakit jäivät vielä tilaamatta, niitä pitäisi päästä sovittamaan paikan päälle. Ongelman muodostaa se, että pikkuneiti ei sovita mitään ja toiseksi kaksi lähintä H&M:n liikettä ei myy ollenkaan LOGG mallistoa. Ehkä helpointa olisi tilata vaatteet sovitukseen kotiin. Isommalle neidille vielä rantakelejä varten flipflopit, olisin nuo voinut itellenikin ottaa.

Kesän sandaalit ja tennarit ja muut on hankittu jo aiemmin, joten ne jätin nyt pois tilauksesta vaikka kaikkea ihanaa olisikin ollut tarjolla. Nyt vain odottelen pakettia, jonka arvioitu toimitus on 3.3. Onneksi näillä ei ole kiire.

Ja koodilla 0296 saa 10% alennusta 17.2. asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti