torstai 21. helmikuuta 2013

Kevään toiset takit by Reima +alekoodi

Odotukseni vihdoin päättyi, kun Reimalle oli saapunut myös minun odottamat takit valikoimiin. Isompi neiti halusi valkoisen takin, ja Hilma takki olikin toiveiden täyttymys. Pidemmän mallinen takki sopii tarvittaessa varmasti myös siistimpään menoon.
Pienelle neidille valitsin suloisen Fairie takin, jossa on kaunis hiippahuppu. Takki on vähän lyhyempi malli, mutta ehkä pienemmällerymyneidille sopivampi.
Molempia takkeja saa kokoon 140cm asti, ja jos tuota alimmaista olisi saanut valkoisena, olisi se ollut toiveiden täyttymys. 
Koodilla 

025-RNKF-71R7-NRNZ

saa 10% alennuksen

Reiman nettikaupasta saa myös lisäksi ostohyvitystä
Suosiitelijalinkistä rekisteröitymällä saa lisäksi 5€ alkusaldon tilille!

Nyt vain odottelen postia, paketti on jo matkalla!

9 kommenttia:

 1. Itseäni aina epäilyttää valkoinen ja muut vaaleat värit likaantumisen kannalta. Meillä on aina vähintään auto aina niin likainen, että viimeistään sinne ryömiessä takkikin vaihtaa väriä :)

  Nuo takit ovat molemmat kauniita ja erityisesti tykkään mallista, joka oikeasti laskeutuu kauniisti päällä.

  Liityinköhän muuten taannoin tässä ostohyvitykseen sinun suosittelijalinkistäsi? Kävi niin nopsaan, etten enää edes tiennyt, mitä tapahtui. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut sekä valkoista, että vaaleanpunaista jo pari aiempaa kautta, ja kaikki on pysyneet kuin ihmeen kaupalla siisteinä, joten uskalsin nämä valita. Toivon, että koot on oikeat, että takit istuvat hyvin.

   En saa ostohyvityksestä mitään tietoja tms. liittyneistä, joten en tiedä kuka on liittynyt. :) Tuon minun linkkini kautta liittyjä saa 5€ alkusaldon tililleen, kun normaalisti mitään aloitusbonusta ei saa. Olen nyt saanut omista ostoksistani hyvitystä yli 20€, että voin kyllä suositella sen käyttämistä!

   Poista
  2. Sain alkusaldoa 5 e, joten taisi se sinun linkkisi sitten olla. Kiitos vain :) Huomasin kans, että aika hyvin sitä hyvitystä kertyy. Ja helposti sai ladattua ponnahdusikkunan, joka ilmoittaa, kun olen sellaisella sivustolla, josta ostaminen kerryttää hyvitystä. Hieno juttu!

   Poista
 2. Nuo olivat mielestäni ehdottomasti parhaat jutut Reiman keväästä! Tykkään kovasti, vielä kun olisivat olleet tecciä niin en olisi pystynyt vastutstamaan. Meilläkin on ollut valkoista paremmissa takeissa useanakin vuotena ja olen ollut värivalintaan ihan tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käväisin illalla katsomassa takkeja JesperJuniorissa ja tuo vaaleanpunainen oli ainakin tosi onnistunut kaikin puolin. Valkoista takkia ei ollut ainakaan vielä. Koot näyttivät mielestäni tosi niukoilta, saa nähdä kuinka sopiva tuo isoin koko on neidille.

   Poista
 3. Hei, mistä tuo suosittelijalinkki löytyy :) minne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, linkki löytyy tuosta tekstistä, tässä vielä linkin osoite http://www.ostohyvitys.fi/suosittelu/1266367

   Poista