tiistai 26. helmikuuta 2013

Kevään, kesän ja syksyn kenkävalinnat

Olen tehnyt muutamia kenkähankintoja lapsille tälle vuodelle jo etukäteen. Niihin kun saa uppoamaan sievoisen summan, jos joutuu kaikille hankkimaan samaan aikaan kauden kengät.

Pojalle löysin Brandoksen otletista Adidaksen Cars lenkkarit. Näitä hän ei ole vielä nähnyt, koska sitten ei muita suostuisi pitämäänkään. Laatikostakin saa lopuksi askarreltua jotakin kivaa, tai siinä voi säilyttää vaikka aarteita.


Crocsin varastomyyjäisiin laitettiin sukulaiset asialle, ja pojalle löytyi kumpparit seuraavaa kokoa. Myös perus kesäläpsyttimet löytyi samasta paikasta, tummansiniset limellä yksityiskohdilla oli onnistunut valinta. (Puhelimessa kerrottuna en ollut siitä aivan varma..)


Tyttöselle on ensi syksyksi ja alkutalveksi vaaleanpunaiset Vikingin goretenskut, mutta ne ei ehkä kuitenkaan parhaat koulukengät ole. Lunta ja loskaa ajatellen, sekä muutamia koululaisten äitejä haastelleena, päädyin tällaisiin gorelenkkareiden ja Kuomien välimalliin. Budget sportin alesta ostin Merrelin gorepinnoitetut talvisaappaat, joissa on kunnolla tuettu jalkaosa, ne ovat kevyet ja ennen kaikkea helppo vetäistä jalkaan. Värikin on herkku, reuskea vaaleanpunainen. Toivottavasti osuin edes lähelle tarvetta.


Taas alkaa kenkätilanne olla kohdillaan ensi talveen asti. Ehkä se jalan kasvukin hidastuu jossain kohtaa, ettei joka kauteen tarvita uusia kenkiä. Niin ainakin toivon.

Iloista tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti