maanantai 18. helmikuuta 2013

Kevään eka takki ja alekoodi

Sillä välin, kun odottelen Reiman kevään takkien tulevan myyntiin, on hyvä tuhlata rahat muihin takkeihin. Lindexillä ihailin viikonloppuna tätä vaaleanpunaista parkatakkia. Hieman kumimainen pinta ei ainakaan heti ime kaikkea likaa itseensä, ja malli oli mielestäni kaikin puolin onnistunut.
Kotona vielä mietin takin hankintaa, mutta kun löysin alennuskoodin Lindexin nettikauppaan, jolla saa 30% kalleimmasta tuotteesta, päätin tilata takin. Isompi neiti on kesvanut auttamattomasti yli suurimmasta lasten koosta, mikä on iso harmi.  Hänkin olisi varmasti takista pitänyt.

Koodilla 
 FIE13061
saa Lindexin webshopista 
30% alennusta
yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.


Meillä alkoi talviloma, nyt lähdemme hiihtämään!

Rentoa maanantaita!


11 kommenttia:

 1. Ihana takki! Reiman kevään mallisto on ihana, voisin ostaa ne kaikki meille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reiman mallisto on kyllä ihana! Onneksi meidän lapset on jo siirtyneet sinne isompien puolelle, ja se kyllä karsii aika paljon vaihtoehtoja.

   Poista
 2. Hei! reiman kevään takit löytyy jo reiman myymälöistä! Ihania ovat kyllä kaikki, ei oikein tiedä mitä ottais tällä erää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos vinkistä, onko reiman myymällöitä muualla kuin Kankaanpäässä? Nettikaupassa ei vielä ole haluamiani takkeja, eikä niitä ole muuallakaan näkynyt. Olen siis odottavalla kannalla. Olen jo valinnut meidän takit, toivottavasti ne nyt tulee!

   Poista
  2. Lappeenrannassa ainakin on reiman myymälä. Siellä ainakin on takkeja, joita ei vielä ole nettikaupassa. Niistä löytyy meidänkin suosikkitakki, joka pitää pian käydä korjaamassa kotiin ;)

   Poista
 3. Hei,
  Reiman mallisto on tosi ihana, niin myös Meandin. Tuo on kaunis v.pun takki Lindexillä, voisin myös hankkia sellaisen kaupunkitakiksi.
  Yhdellä arvalla mukana - haluaisin pususammakohatun (vihreän) kokoa 2

  -Jonsku-75

  VastaaPoista
 4. Vinkki; Reiman takit ovat kaikki nyt nettikaupassa ;)

  VastaaPoista
 5. Toi on kyllä livenäkin aivan ihana takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Tälle olisi varmasti ostajia myös isommassa koossa!

   Poista