perjantai 22. helmikuuta 2013

Takkirealismia

Eilen tein nopean kierroksen muutamassa vaatekaupassa, ja yritin tehdä havaintoja. Jesper ja Juniorissa kävin hipelöimässä yllättäen Reiman kevään uutuuksia, ja ainakin vaaleanpunaisia Fairie takkeja oli tullut valikoimiin. Takki oli myös livenä oikein kaunis, ja väri hennon vaaleanpunainen. Takin vuorikangas oli kaunista pikullista puuvillaa, joka jatkui myös huppun sisäpuolella. Malli oli keskipitkä, kangas tuntui riittävän vahvalta ja takki näytti kaikin puolin siltä miltä pitääkin.
Kuva on lainattu reimashop.fi.
 Samassa kaupassa oli tarjolla myös Racoonin kevään takkeja, ja en tiedä mitä on tapahtunut, mutta takeissa kangas on taas sitä toissa keväistä ohutta tuulipukukangasta. En tiedä onko se ollut yleisesti tiedossa, mutta minulle se oli yllätys. Ihan koristeena menevät ne takit, ei niitä kyllä käyttöön ole suunniteltu.
  
Kuva on lainattu metkula.fi.


Kaupat tuntuu pursuavan ihania värejä ja kesävaatetta. Nyt ehtii vielä pari kertaa purkaa ja kasailla setit kokoon ennen kevään tuloa!

Ja perjantain kunniaksi vielä jokunen vinkki:

Hennesillä (ja Kappiksessa) on farkkukampanja, lasten farkut -5€.
Heppo.fi kaikki kengät -20%.
Crocsilla on Crazy days, alennuskoodilla CROCS10 saa vielä 10% alennusta.

Luistavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Itse olin tosi pettynyt Racooniin! En tykkää tuosta kankaasta yhtään ja kovasti näyttää siltä, että meidän Racoonit jäävät kauppaan :)

  Sen sijaan Reimalta olisin voinut ostaa aivan kaiken! :D Oikeasti tosi ihania ja niitä meille tulee kotiutumaan isot pinot ainakin pienimmälle :) Isommille myös luultavasti, jos ei Ticketiltä tule jotain oikein superhypermaukasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä vaihtoehdot vähissä, Racoonin ja Ticketin kevät on kyllä aika pettymys. Toivottavasti Reiman laatu on odotusten mukainen, aiemmat kokemukset eivät ole olleet parhaat mahdolliset.

   Poista
 2. kiva tietää ettei tarvi sit alesta katsella noita racooneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tositosi edukkaasti saa, niin sitten voin harkita. Mutta siis ihan sellaista plainrain tyyppistä kangasta, jossei jopa ohuempaa. Ehkä jotain muuta alesta tänä vuonna.

   Poista
 3. Mäkin olin tosi pettynyt Racooniin :( Eivätkä väriyhdistelmätkään olleet ihan lemppareitani. Onneksi on Racoonin viime kevään lila takki ostettu alesta jemmaan. Tyttö ei saanutkaan kevään uutuuksista mitään vk-vaatetta, kun mikään ei oikein napannut, mutta onneksi vanhat mahtuvat ja sitten nämä jemmaan ostetut.

  VastaaPoista