maanantai 4. helmikuuta 2013

Vihdoin rinteeseen

Viikonlopun aikana mekin painelimme vihdoin rinteeseen, ja sunnuntaina aurinkokin pääsi paikalle. Aurinkolasit tosin jäi kotiin, mutta keväinen aurinko ei kauaa ehtinyt häiritä. Päivä oli rento ja mukava, lisää näitä kiitos!


Perille päästyämme huomasimme, että ilmainen naruhissi olikin muuttunut maksulliseksi, ja vain lapsilla oli mukana varusteet laskemiseen. Koska lapsia ei kahdestaan voi mihinkään hissiin päästää, päädyttiin veivaamaan pienellä mattohissillä vähän tuntumaa laskemiseen.


Suurimmat ongelmat olikin hissillä nousemisessa, uudet sukset ja liukas keli olivat huono yhdistelmä ylämäessä. Lapset onneksi keksivät tekniikat myös ylösnousuun. Alaslasku oli kyllä niin hyvin hallussa, että muutaman laskun jälkeen olisi pitänyt päästä isompaan rinteeseen.


Isommalla neidillä oli testissä viime keväänä hankittu Ver de Terren takki, sekä Ellokselta tilautut Áhkka housut. Molemmat lunastivat lupauksensa laadukkaista ulkoiluvarusteista. Poikasella Ticketin takki, tässäkin kunnon lumilukot ja hyvät hihan kiristykset. Sopii hyvin lasketteluun. Piti olla vasta ensi talveen, mutta kokosekoilun johdosta toimii jo nyt. Toivottavasti myös ensi talvena.Se on taas maanantai, mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti