torstai 8. syyskuuta 2011

Eläimellistä menoa

Lauantai aamuna suuntasimme koko perheen voimin katsomaan hajonnutta autoamme viimeisen kerran huoltamolle. Mies jäi sinne, ja minä ja lapset lähdimme paluumatkalle kohti kotia. Kuinka ollakaan, heti kaartaessamme pois huollon pihalta, törmäsimme tutun näköiseen mainokseen. Keskellä teollisuusaluetta oli Tinttu.comin myymälä. 

Kyseessä oli keskusvarasto, joka on auki kahtena päivänä viikossa asiakkaille. Kaikki sisävaatteet olivat -50%, ja siellä meni hetki jos toinenkin ostoksilla. Palvelu oli todella hyvää ja mukavaa, vaikka lapset söivät kaikki tarjolla olevat keksit ja pienin veteli vaatteita alas hyllyltä aina kun silmä vältti. Koulutus on vielä hieman kesken.
Lapset saivat valita mieleisensä vaatekappaleen, ja loppuviikonlopun meillä asustelikin pupu, peikko ja leppis. Pupupotkarit vain ovat niin liukkaat, että aion napsaista terät pois housuista, ja laittaa tilalle resorit. Käyttöikääkin tulee housuille reilusti lisää.
 

Poikasen peikkohousuista tuli heti lempipöksyt, näillä mentiin nukkumaankin.
 


Ihanainen leppismekko on tosi reilua kokoa, onneksi tyttö sovitti sitä jo kaupassa ja osattiin ottaa passeli koko.  
Pienempi sai vielä kaksi suloista myssyä, pilkullisessa on aivan samat sävyt kuin Cuppiksen pilkullisessa anorakissa ja haalarissa. 

1 kommentti:

  1. Mahtavia löytöjä :) Toi leppismekko...täytyykin ehkä käydä kurkkaamaasa olisko nettikaupassa millin koossa :)

    VastaaPoista