sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ja taas mennään

Heikko se on ihmisen mieli, kun jotain edullista on tarjolla! Pakkohan minun sinne Ticketille oli tilaus tehdä, kun huomasin, että naisten untuvatakit olivat todellisessa alessa ja myös rubber rain haalaria oli jäljellä meille seuraavassa koossa, ja vielä puoleen hintaan. Rubberissa värinä oli jäljellä enää tämä vaaleanpunapallollinen, mikä sopi meille paremmin kuin hyvin.
Isommalle tytölle tilasin mustavalkokukallisen Vitika takin, joka ymmärtääkseni on pitkän mallinen takki. Näitä ei monessa suomalaisessa nettikaupassa näkynyt, kun yritin vähän googlella selvittää takin mittasuhteita. Mutta ajattelin että tämä menisi parempana takkina. Ulkoilu tosin saattaa olla hieman hankalaa noin pitkällä takilla.
 

Pienemmälle tytölle vatvoin pitkään tämän ja vaaleanpunapallollisen Feodora takin välillä, mutta päädyin sitten tähän samanlaiseen kuin siskolla. Pienemmän takin kukkakuvio on edessä hieman sekava, kun etupuolella kappaleet ovat niin pieniä. Selässä kukkakuvio on paljon kauniimpi. Pallollisessa takissa ei tällaista ongelmaa olisi ollut.

 

Päädyin nyt kuitenkin johonkin vähän erilaiseen, ja kovasti jostain puskeva mustaa ja valkoista kausi auttoi hieman päätöstä. Tästä mustavalkoisesta kukasta on tosi vaikea löytää kuvia in action, joten tilaus meni ihan mielikuvaharjoitteluksi. Ticketin verkkokaupassa on tunnetusti nopeat ja näyttävät liikkeet, joten eiköhän alkuviikosta jo kuviot selvene.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Kuvat: emilea.be, ticket2heaven.dk, miniq.fi

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja teille on tulossa!
    Meillekin tuli "hieman" muuta sen äidin aletakin kylkiäisinä! Todettiin miehen kanssa, että loistavaa markinointia Ticksulla, tottakai aina pitää "säästää" ne postarit;)

    VastaaPoista
  2. Niin, postarithan yksinään maksaisivat jo yhden takin hinnan, joten ei siinä yhden takin tai sadepuvun tilaamisessa olisi mitään järkeä. Hyvää markkinointia kyllä!

    VastaaPoista