lauantai 10. syyskuuta 2011

Mustaa ja valkoista

Ticket ei tälläkään kertaa pettänyt, vaan lähettipoika kolkutteli ovea kolmen päivän päästä tilauksesta. Kaikki oli tilauksessa niin kuin pitikin, ja kootkin oli oikein pakattu.

Paljon päänvaivaa tuottanut Feodora takki on  kauniimpi kuin kuvissa, ja isommassa koossa takin kukkakuviot erottuvat selvemmin.Koko pitää hyvin paikkansa, tässä vertailuna saman kokoinen MAT.


 Olisin kyllä voinut ottaa nämä heti käyttöön, niin kaunis tuo mustavalkoinen väritys on. Nämä kuitenkin laitettiin jemmaan odottamaan.3 kommenttia:

 1. Meillä on tuo feodora takki juurikin mustavalkoisena, on ollut kovasti pidetty! Tosin päiväkotiviikon jälkeen nyt aivan hirveessä kunnossa. Toivottavasti lähtee hiekkamöhnät pesussa, juurikin pyörii koneessa.

  On tullut kiitosta päiväkodistakin, että hieno takki, ei liian kuuma mutta pitää hyvin vettä jne.

  VastaaPoista
 2. Meidän eka tilaus ei ole tullut vieläkään! millon sä jätit tän tilauksen?

  VastaaPoista
 3. Hei Katami! Meillä on saatu tahrat pois sappisaippualla esikäsittelemällä. Takki varmasti erottuu päiväkodin yleensä kovin tasaisesta värimaailmasta! Ja ominaisuudet ovat näissä takeissa huipussaan.

  Jessica, tilauksen tein sunnuntaina, ja se tuli keskiviikkona kotiovelle. Maanantaina tuli viesti, että tilaus on pakattu ja lähdössä. Toivottavasti teidän tilaus tulee pian!

  VastaaPoista