perjantai 9. syyskuuta 2011

Popottimet talveen

Muistelin lukeneeni viime keväänä jostain blogista edullisista talvikengistä,  ja kovan googletuksen tuloksena löytyikin Natureshop. Sieltä löytyi ihanat ja varmasti lämpöiset Emu karvakengät lampaannahasta todella edulliseen hintaan. Mitat olivat tosi pieniä ja onneksi mittasin jalat ennen tilausta. Jouduin ottamaan kaikille yhtä kokoa suuremmat, mitä olin ajatellut.

Pienimmälle nämä. 

Isommalle tytölle nämä.

Poitsulle nämä.

Olisin halunnut kaikille tummanruskeat, mutta koska jouduin muuttamaan kokoja, ei niitä enää ollut. Toivottavasti nämä lämmittävät talven pakkasilla! Taidan kääräistä kengät joulupakettiin jos pakkaset eivät ehdi tulla ennen sitä.

5 kommenttia:

 1. Mä tilasin ton ekan mallin vaaleampana millille pari kk sit :) toi toka malli jäi vielä himottamaan tummanruskeana.. ei vaan ole tarvetta kaksille.. vai oiskohan sittenkin ;)

  VastaaPoista
 2. Mä olisin ottanut molemmille tytöille tuon ylimmän mallin, mutta ei ollut kokoja kummassakaan värissä.
  Ja sitten kävi vielä niin, että mietin päivän sitä tilausta ja illalla oli kaikki tummanruskeat menneet tuosta pojalle tulevasta lyhytvartisestakin mallista.

  Minkä kokoiset saapikkaat teille tuli? Onko varsi kovin pitkä pienelle? Ajattelin että tuo avonaisempi on helpompi pukea.

  Nyt vaan odotellaan KYLMÄÄ talvea.

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmottautuu menoon mukaan!

  Kauniita vaatteita löytyi kautta blogin ja nämä tilaamasi kengät.. wau!

  Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 4. Siinäpä se vähän onkin miks arvon toisien tilaamista ;) Se tulee hitusen päälle polven... Eli neidin pitäis jalkoja kasvattaa...että pääsis edes oikeasti käyttöön... uskon ja luotan tai ainakin toivon,että niin käy... Ja höpö höpö ole helppo pukea napit on tuhannen tiukassa kiinni ja saappaan saa kyllä kiskasta jalkaan voimalla :D ehkä käytössä sit löystyy...otin pienimmän koon eli ton 24. Millin jalka on nyt 12cm ja tossa 24 on sisämitta 14.8cm eli vähän sais se käpälä kasvaa sinnekkin suuntaa...

  VastaaPoista
 5. Hei Piia ja tervetuloa! Varmasti tulen, kiitos kutsusta.

  Jessica, jännityksellä odottelen, miten ne kengät saadaan pikkuneidin jalkaan. Ja eihän niillä voi kävellä, jos ne on puoleen reiteen :D

  Meidän neidin jalka oli reilu 13cm, otin koon 25 eli 15,7cm (muistaakseni). Laskin kaikkien kenkiin sen 1,5cm käyntivaran. Sen takia jouduin ottamaan tosi isot koot. Katsotaan mitä sieltä tulee :)

  VastaaPoista