maanantai 26. syyskuuta 2011

Kenkiä

Isompi tyttö ei suostu pitämään hänelle syksyksi ostettuja kenkiä. Ne muka kiristävät ja ovat pienet. Kaikkien mittausten mukaan kuitenkaan näin ei kuitenkaan pitäisi olla, mutta minkäs teet. Tähän aikaan syksystä alkaa joka paikassa olemaan talvikenkiä, kävelykenkiä tuntuu olevan aika huonosti.

Pienelle tytölle kävelykenkiä on joka paikassa. Jos pieni jalka olisi vailla kenkiä, nämä tulisi meille heti!
Livie&Luca Lola.

Ellokselta yritin kenkiä bongailla. Tietenkin ne, jotka olisin suorilta ottanut, olivat loppu.


Tällaisia saapikkaita olisi meidän koossa, mutta pysyykö saapas jalassa jos pohje on kovin kapea eikä kiristysnauhoja ole, kas siinä pulma.Jätin saappaat hautumaan ja poikkesin Hennesin nettikaupassa. Siellä oli alennuksesta sopivat syyskengät, ja mukavasti sain vielä ne lisättyä jälkitoimituksessa olevien housujen matkaan. Koska kohta tulee kuitenkin jo lunta, eikä kengät varmastikaan mahdu enää keväällä, ovat nämä juuri sopivat meidän tarpeisiin.
Kuvat: addyscloset.com, hm.com ja ellos.fi

4 kommenttia:

 1. Meille on myös nuo harmaat tulossa 12 v:lle.

  Ihanat nuo Livie&Lucat!Huoh...

  VastaaPoista
 2. Aika ihanat nuo Livie & Lucat :). Myydäänkö tota mallia jossain Suomen putiikissa?

  Joo, ihan kohta se talvikengäaika alkaakin. Jouduin keskimmäiselle ostamaan vielä vk-goret, ja en niitä hirveen innoissani enää shoppailut.. :)

  VastaaPoista
 3. Harmi kun noi saappaat olikin menneet pienentäessä tuollaiseksi rakeisiksi!

  Livie&Lukan tähän Lola malliin en ole törmännyt ainakaan vielä suomalaisessa nettikaupoissa, ja niitä saa muualtakin vain kokoon 10 (n.26) asti.

  Meillä ei välikausigoreja ole vielä koskaan tarvittu, mutta eskarilaiselle varmaankin täytyy jo ensi syksynä sellaiset hankkia. Toisaalta viikonloppuna pienin kulki jo viileinä ja kosteina iltoina talvigoret jalassa.

  VastaaPoista