sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Sirkuksessa

Taas hurahti viikonloppu, ja kaikenlaista ehti sattua ja tapahtua. 

Perjantaina viikkosiivouksen jälkeen suuntasimme ulkoilemaan ihanaan iltapäivän auringonpaisteen. Aurinko paljasti myös järkyttävän likaiset ikkunat, joten otin ämpärin, rätin ja lastan mukaan nopeaa ikkunanpesua varten.

Kaikki halusivat tietysti auttaa, joten lopputulos oli jokseenkin katastrofaalinen. Poika halusi pestä rätillä, mutta ehti jo jossain välissä pyörittää rätin hiekkalaatikossa, ja hieroi sillä kuraliejulla takaoven ikkunaa. Pienempi neitonen kantoi lapiolla hiekkaa pesuämpäriin, johon isompi tyttö lopulta kompastui ja kaatui. Päätettiin jättää ikkunanpesut myöhempään.
Sunnuntaita vietettiinkin leppoisasti kotona, mitä nyt poikkesimme isomman tytön kanssa pienellä kirpparikierroksella. Kirpparilta ei mitään meille löytynyt, mutta matkan varrelle sattui Kappahl, josta jotain löytyikin.


Housuista sai 25% pois ja meille ostettiin ihanat punaiset vakosamettihousut ja puuvillaiset pehmohousut. Kuvassa nuo lärpäkkeet roikkuvat rumasti, oikeasti ne ovat suloisesti rusetilla. Isompi tyttö ei suostunut punaisia sammareita ottamaan, hän näyttäisi niissä omien sanojensa mukaan tanssivalta pelleltä.  

 Tämä sirkus siirtyy syyskuun viimeiseen viikkoon.

Mukavan syksyistä viikkoa!

Ps. Tervetuloa uudet lukijat <3

2 kommenttia:

  1. Olipas kommellusta kerrakseen=/

    Parempaa tulevaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
  2. Nyt se jo naurattaa :)

    Mukavaa viikkoa teillekin!

    VastaaPoista