torstai 15. syyskuuta 2011

Nextiltä

Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään tämän Nextiltä tilaamani takin. Tilaus tuli ihan parissa päivässä, ja takki oli tosi kaunis. Kyseessähän on ihan puhdas fleecetakki trikoovuorella. Koko oli aika reilu, 104/110 koko menee vielä hyvin hoikalle 122 vaatteita käyttävälle tytölle. 


Eilisellä sadepäivän retkellä poikkesimme Zarassa pitkästä aikaa, ja sieltä löytyi takin kanssa pidettäväksi aivan ihana hattu. Hattuja ei ollut enää hyllyssä, mutta huomasin tämän yhden mallinuken päässä ja nappasin sen sieltä. 


Hatun punainen väri oli sen verran raikas ja kaunis, että taidan etsiä vielä pienemmälle tytölle punaisen fleecetakin. Tai jotain punaista.

Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. hei, on kyllä ihanat. kysyisin samalla kun tilaa nextiltä ja siinä pitää kirjautua, niin mitä siihen postinumeroon laitetaan muuta kuin se numero? t.mamma

  VastaaPoista
 2. Meillä on sama lätsä punaisena ja harmaana, on tosi nätti.

  VastaaPoista
 3. Hei mamma,
  Ei siihen postinumeron kohtaan laiteta muuta kuin postinumero.

  Muistelin jarna, että olin nähnyt sen hatun jossain aiemmin. Harmi kun muut värit (ja ne punaisetkin) olivat jo loppuneet, tulee niin harvoin käytyä Zarassa että kivoimmat jutut jää usein saamatta.

  VastaaPoista